Tornar

Banc bones pràctiques

L'Escola Montsagre i la Maleta Animalades

Escola Monstagre (Horta de Sant Joan)

Documentació

Cal que et registris per poder veure a aquest contingut

Puntuació

La meva valoració

Inicia sessió o registra't per puntuar

Punt de partida

L'Escola Monstagre, a pròposit de la Maleta Animalades, ha compartit mitjançant el seu web els resultats del seu ús. Així mateix, a través del mateix espai online comparteix algunes activitats complementàries realitzades.

Què, qui, com

Una de les activitats proposades a la Maleta Animalades, és l'ús de la càmera de parament fotogràfic. A l'Escola Montsagre n'han fet una pràctica a l'aula i us enllacem el vídeo resultant que han publicat a la pàgina web de l'escola:

https://agora.xtec.cat/escola-montsagre/general/joc-del-parament-fotografic/

Els i les alumnes de 4t van traslladar els seus aprenentatges fora de l'escola i van implicar les famílies en fer sortides i trobar senyals d'animals que després van compartir amb els i les companyes:

https://agora.xtec.cat/escola-montsagre/general/buscant-senyals-danimals/

Els xiquets i xiquetes de Cicle superior de l'Escola Montsagre publiquen una notícia a la web del centre explicant el Projecte Animalades:

https://agora.xtec.cat/escola-montsagre/general/projecte-animalades/

La comunitat de grans de l’Escola Montsagre han sortit pel municipi a conèixer construccions que tenen com element bàsic la pedra. Han observat marges, masos, pous, murs, canals i fins i tot una cabana, algunes de les quals eren de pedra en sec:

https://agora.xtec.cat/escola-montsagre/general/la-pedra-en-sec-a-horta-de-sant-joan/

Fortaleses i limitacions

La Maleta Animalades ha permès fer un descobriment de l'entorn local de manera conscient i amb la participació de les famílies. Igualment, ha permès el desenvolupament d'activitats complementàries, com la creació de continguts al web de l'escola.