Tornar

Banc bones pràctiques

Documentació

Cal que et registris per poder veure a aquest contingut

Puntuació

La meva valoració

Inicia sessió o registra't per puntuar

Punt de partida

La Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza neix als anys noranta com una continuació de la Col·lecció ThyssenBornemisza. Es centra principalment en la pintura dels segles XIX i XX i disposa de diferents centres situats a Espanya i Andorra.

El 2017 la Col·lecció obre el Museu CarmenThyssen d'Andorra a l'edifici de l'històric Hostal Valira de la parròquia d'Escaldes-Engordany.

Què, qui, com

L’espai EduCarmenThyssen ofereix activitats pedagògiques complementàries i tallers educatius a l’exposició. L’espai EduCarmenThyssen està pensat com a un lloc on realitzar tallers, debats, i altres activitats pedagògiques amb eines tecnològiques que amplien la informació i complementen la visita educativa.

Les activitats s’inicien amb la visita a l’exposició. Es posen l’abast dels més joves eines i jocs de memòria i d’observació per endinsar-se, conèixer i descobrir més sobre les obres exposades i els seus autors. Les visites educatives estan dissenyades pels diferents nivells educatius i conduïdes per personal especialitzat del museu. El treball es realitza en base a les obres d’art exposades. Les visites dinamitzades contribueixen a la interacció i la reflexió.

Text: https://museucarmenthyssenandorra.ad/educarmenthyssen/#

Fortaleses i limitacions

L'espai EduCarmenThyssen ofereix activitats que faciliten el aprenentatge significatiu, van més enllà de la visita guiada en la qual l'alumnat és un element passiu.

El Museu disposa alhora d'una interessant proposta d'activitats per a infants, joves i adults amb diversitat funcional, així com un projecte lúdic formatiu per a la gent gran.